Piparkūku rotāšana. Nenopietni

Ievads

Teksts: Sandra Ošiņa

Foto: Valdis Ošiņš 

Aplūkojot gatavo piparkūku klāstu, radās iespaids, ka uz galda sarindotajiem eņģeļiem, zaķiem un aitām ir ļoti dažādi raksturi – no palaidnīgiem līdz šķelmīgiem, šķiet, gudrība un intelekts arī iedalīts dažādi. Daži eksemplāri ir bezgala noslēpumaini. Acu skatieni – no izbrīnītiem līdz sapņainiem. Jautrākā kompānija ir sapulcēta šeit. Viņi ir to pelnījuši!

Piparkūkas cepa un rotāja jaunās mākslinieces Ingūna Levša, Vivianna Maria Staņislavska, Milda Ošiņa no LMA un apmaiņas studente no Bratislavas Zuzana Hánová (vēl līdz 30. decembrim variet apmeklēt Jarmarku Latvijas Mākslas akadēmijā, kur ir arī viņu darbi). Palīdzību neliedza arī IT students Reinis Znotiņš no RTU, kurš savulaik absolvējis Rīgas centra daiļamatniecības pamatskolu.

Ja vēlaties piparkūku mīklu gatavot paši, recepte šeit. Turpat atradīsiet arī informāciju, kā pagatavot olbaltumu glazūru.

Kaut kas no rezultāta

Mūsu grāmata

Saistītās receptes

Šokolādes piparmētru bezē cepumi

Šokolādes piparmētru bezē cepumi

Piparmētru un šokolādes savienību allaž esmu meklējusi un ar prieku baudījusi gan konfektēs, gan saldējumā, gan šokolādes tāfelītēs.

Zviedru piparkūkas

Zviedru piparkūkas

Ļoti vienkāršu un izcili gardu piparkūku recepte pie mums atceļoja no fotogrāfes Intas Rukas, kaimiņienes un īsta drauga. Inta allaž bijusi ļoti dāsns cilvēks, vienmēr dalījusies ar visu labo, sākot ar smaidu un labu garastāvokli, beidzot ar visu pašas dārzā izaudzēto.

Visskaistākās piparkūkas Latvijā

Visskaistākās piparkūkas Latvijā

Agnesi Vīdneri Facebook lietotāji pazīst kā Canamelle, īstenu piparkūku lielmeistari, diplomētu konditori, kuras ceļš līdz mīļotajai profesijai bijis gana neparasts.

Mūsu sadarbības partneri